Ring til os: +45 21 22 10 82

Dejlig landejendom med fin beliggenhed 15 min fra Slagelse

Swipe til siden for at se flere billeder.

Dejlig landejendom med fin beliggenhed 15 min fra Slagelse

Den dejlige ejendom ligger fint tilbagetrukket fra landevejen ad en 200 m separat grusvej, som vil være oplagt at anlægge færdig som en allé. 

Ejendommen er renoveret over tid og fremstår idag moderne, hyggelig og godt indrettet til den store familie. Oprindelig har ejendommen være opdelt i 2, men er idag én stor bolig med et stort køkken alrum med brændeovn, stor llot 1. sal med skønt lysindfald, smuk udsigt og masser af plads.

Sidelængen indeholder et godt værksted, en gildesal der kan opvarmes og et stort fyrrum, hvor pillefyret står.

Der er en super fin halmlade, som er åben på 1 side, som idag fungerer som blandt andet løsdrift for ejendommens heste. En stor god lade med delvis støbt gulv, som kan anvendes til maskinopbevaring, lille ridehus eller hvad du har behov for, som kræver plads.

God stor gårdsplads med plads til trailere, maskiner eller lignende.

Super funktionel, velholdt og god ejendom med mange anvendelsesmuligheder.

Ejendommen ligger 15 minutter fra Slagelse, 10 minutter fra Skælskør og det tager lidt over 1 time at komme til København.

Tryk på de orange links og lær dit nye nærområde at kende.

Det er et dejligt område du bosætter dig i lige uden for Dalmose, hvor der er skole, daginstitutioner, fritidstilbud og ikke mindst fodsporet, som er en natursti, som er anlagt på den gamle jernbane imellem Slagelse og Næstved, og Dalmose og Skælskør.

Du finder den herligste badestrand ved Kobæk Strand, som er blot 15 minutter fra ejendommen. På vej til Kobæk kommer du forbi Skælskør, som er den hyggeligste lille by med fine gamle huse og et skønt kunstnerliv med blandt andet mange keramikere. Hvert år afholdes der keramikfestival i Skælskør, som er et besøg værd.

Slagelse er den nærmeste større by, her finder du alt hvad hjertet kan begære af restauranter, specialforretninger, shoppingcenter, musik- og teatertilbud. På Borreby Gods, som kaldes Danmarks smukkeste herreborg, afholdes hvert år teaterforestillinger, koncerter m.v.

Området er fyldt med dejlige oplevelser for både børn og voksne og her kan du skabe de bedste rammer for dig og din familie.

Blev du interesseret?

Kontakt Land & Bolig på 2122 1082, og bestil en fremvisning

TJEK BOLIGLÅN

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed. 

Facebook
Facebook
Twitter