Ring til os: +45 21 22 10 82

Solgt – Gevninge Overdrev ved Ledreborg – 8 ha med bakker, udsigt, søer, muligheder og 45 min til KBH. Her kan du måske bygge dit drømmehus.

Swipe til siden for at se flere billeder.

Solgt – Gevninge Overdrev ved Ledreborg – 8 ha med bakker, udsigt, søer, muligheder og 45 min til KBH. Her kan du måske bygge dit drømmehus.

8 ha med bakker, udsigt, søer, muligheder og 45 minutter til København – uden at overdrive er der tale om 

Beliggenhed – Beliggenhed – Beliggenhed på Gevninge Overdrev

Er du kræsen med hvor du tilbringer tiden med din familie og dem som du holder af ? – så er denne ejendom måske noget for dig. Elsker du natur, måske et dyrehold med får, kvæg eller heste? Drømmer du om at gå lidt på jagt eller fiske? Vil du være nabo til det store skovkompleks ved Ledreborg? Drømmer du om at bo tæt på en smuk golfbane? Mulighederne er mange på denne særlige ejendom!

Ejendommen, med tilhørende 7,97 ha jord, er placeret næsten i centrum af arealet, og ejendommen er smukt beliggende i det meget kuperede terræn mellem Gl. Lejre, Lindenborg og Abbetved. Før nuværende ejer i 1960’erne tilplantede ejendommen smukt og varieret, var der på toppen af bakken udsigt til Roskilde Fjord. Her er stadig flot udsigt over det omgivende landskab, skove og søer. Ikke 2 gåture vil være ens – nyt lys, nye dyr og oplevelser bag næste bakke. Sælger har plantet mange flotte træer, som nu står med flotte, store kroner, og er med til at give struktur og dybde i landskabet.

Ejendommen Thorsbo trænger til en meget kærlig hånd. Hvis du kan mærke sjælen og det særegne, og gerne vil renovere, er det en mulighed, og du skal påregne minimum 1,5 mio kr for at gøre ejendommen beboelig. Du kan også udleve ønsket om at opføre netop dit drømmehus i ét af Danmarks måske flotteste landskaber med udsigt til din egen sø. Der er 2,5 søer på ejendommen. Den nuværende bolig er på 420 m² fordelt på 1,5 etage, tidligere oprindelig bolig fra 1807 på 40 m², maskinhus/stald på 128 m², brændeskur på 42 m² og foderhus til får på 20 m².

Der kan drives jagt på ejendommen. Måske vil du være en del af de årlige jagter, hvor naboer slår sig sammen og hygger sig på fællesjagt; du kan også bare nyde vildtet med rådyr, fasaner, ænder og alt det øvrige ikke jagtbare vildt og anden fauna. Der er delvis etableret hegn og folde til fårehold. Alle dyrehold vil have kronede dage i bakkerne og på foldene – de vil ligefrem være et smukt syn i landskabet. Drømmer du om at holde heste, så er der mulighed for at etablere store dejlige folde i det kuperede terræn, som giver heste gode muskler i rumpen. Rideturen kan starte på din adresse, og der er 500 m til skoven ad en lille hyggelig vej, hvor kun beboerne færdes. I Ledreborg skoven skal der løses ridetegn. 

Beliggenheden er i centrum af et rigt område med mange fortidsminder fra jernalderen og vikingetiden, og det bakkende landskab er skabt i sidste istid for 13-15.000 år siden. Bakkerne kunne ses vidt omkring og blev derfor benyttet til gravpladser, og området var én af datidens magtcentre på Sjælland – der var fin infrastruktur fra alle verdenshjørner til området, gode jagtmuligheder og adgang til Roskilde Fjord for fiskeri og videre færd. Se mere på dette link om området. Du bliver også en del af Nationalparken Skjoldungernes Land  og næsten nabo til Sagnlandet Lejre med bl.a. nordens største Kongehal. Tryk her for aktiviteter i nationalparken i den kommende tid.

Er der brug for adspredelse er Roskilde centrum kun 12 km væk, hvor du finder alle de gode specialforretninger, Ros Torv  og et væld af kulturelle muligheder med musik, gallerier, turisme mv. Og der er kun 46 km til Kongens Nytorv i København – ikke dårligt!  Skoler findes i Lejre, Hvalsø og Roskilde og tættest på er Trællerupskolen i Gevninge (4,5km). Nærmeste nær-supermarked er også i Gevninge kun 5 minutter væk, hvor der også er planer om endnu et ny supermarked. Er du til gode råvarer og måske økologi, så findes der gårdbutikker og andre udsalgssteder spredt med løs hånd i hele Lejre Kommune – se mere om visionen for Lejre Kommune på dette link (en lille YouTube film).

Der er taget de første skridt til projektering af ny bolig og arkitektvirksomheden Saabye & Partnere har udarbejdet udkast til ny bolig samt placering af stald/garage – flot placeret i landskabet. Vi kan give de varmeste anbefalinger til at benytte Saabye & Partnere. Har du planer om naturpleje, juletræsproduktion eller biotopforbedringer så kan vi henvise til Skovsøhus Natur. Skal du noget helt andet så er det også fint, og Land & Bolig stiller gerne vores mangeårige netværk til rådighed for dig

Ejendommen er en landbrugsejendom, der kan erhverves af alle og adressen er tilknyttet Gevninge Sogn med 2007 indbyggere i 2017.

Vil du forkæle dig selv og måske din udkårne, så besøg restaurant Fasaneriet eller Hertadalen som ligger ganske tæt på – her er udsøgt god mad og smukt. Ligger ikke længere væk end du nemt kan gå den smukke tur gennem landskabet – også dine gæster vil elske denne tur. 

Ring og book en aftale for fremvisning på tlf. 2122 1082 eller send mail på hej@landogbolig.dk – ejendommen er video-overvåget. 

Land & Bolig formidler salg af ALLE typer boliger og ejendomme udenfor de store byer – stort og småt, skråt og flot – skove, landbrug, grusgrave mv.

TJEK BOLIGLÅN

 

Facebook
Facebook
Twitter