Ring til os: +45 21 22 10 82

Kæmpe STOR grund på 19.990 kvm i flot natur på Sydsjælland

Swipe til siden for at se flere billeder.

Kæmpe STOR grund på 19.990 kvm i flot natur på Sydsjælland

Lidt uden for Rude på Sydsjælland har du Bakkekammen – en mindre højderyg parallel med Karrebæksminde Bugt med flot udsigt over landskabet med skove, noret ved Bisserup og Holsteinsborg samt flotte levende hegn i det åbne terræn.

Du kommer til at bo rigtig flot i naturen og med langt til naboerne og hele 1,99 HA jord, så du kan have husdyr – hobbykvæg, heste, får eller hvad du ønsker. Du kan nemt anlægge egen sø, og med mangfoldighed for dyreliv med bl.a. badder, fugle og insekter.

Ejendommen var oprindelig et aktivt landbrug fra 1850érne med 4 længer, lade samt nyere stald frem til 1980érne hvor jorden blev frasolgt.

På grund af stormskade fjernes gammelt stuehus, og der er nu forberedt med sokkel til opførelse af nyt hus i størrelse 168 kvm til kommende ejer – eller du kan vælge at placere din bolig på en anden plet på den flotte grund. Ejendommen overtages typemæssigt som villa, idet grunden har været bebygget med bolig, og én bygning består.

Alle omkostninger for tilslutning til forsyningsselskaber er betalt og andrager ca. 100.000 kroner, og der findes vand, strøm og spildevandsløsning.

På grunden findes en god bygning på 300 kvm opført i 1965 i gule mursten med eternit-tag, som kan indrettes efter eget valg – f.eks. stald, hundepension, værksted/hobbyrum, fitnessrum og meget meget mere. Eller til den pladskrævende hobby eller erhverv. Der en dejlig sydvendt gårdsplads med den skønneste udsigt og en dejlig have med store træer og frugttræer hvor du kan sætte dit eget præg. Du får dagligt besøg af rådyr, fasaner og andet vildt for det stortrives her – der er fred og ro, ly og læ. 

Lokalområdet: (Tekst med orange er aktive links).

Bisserup er kun 7 km væk. Det gamle havnemiljø er super hyggeligt, og der er stadig aktivitet året rundt og selvfølgelig mest om sommeren. Det er et aktivt lokalmiljø med mange flittige ildsjæle, som har dannet et Byting, der bl.a. arrangerer den årlige Sct. Hansfest, julearrangementer, motionsture mv. Det er også i Bisserup du har dejlige badestrande og restauranter som Bisserup Fiskebar og Lodskroen, og mangler du mælk så er der en DagliBrugsen, og en eftertragtet is-bod om sommeren. 

Af andre aktiviteter og seværdigheder i nærheden kan nævnes Holsteinborg Gods og Park, Fyrendal Kirke, Skælskør Havn og Bymuseum, Karrebæksminde, Herreborgen Borreby og Teater, Gavnø Slot og Slotskirke, Borreby Mose, Gavnø Go-Fly trætopbane,  Næstved Golf, Skanse i Ørnehoved Skov og meget meget mere, foruden super gode muligheder for vandreture og cykelture i området. 

Er du fugleinteresseret, så vil adressen være et eldorado for dig – langs hele kysten er de bedste restepladser for overvinterende hav- og vandfugle, ligesom ørne yngler og overflyver området, og de talrige øer i farvandet er ynglested for mange mange fugle.

Bakkekammen ligger længst mod sydøst i Slagelse Kommune, og nærmeste skole/daginstitution er Kirkeskovskolen i Rude. 

Nærmeste større handelsbyer er Skælskør og Næstved  – Skæskør 11 km og Næstved 24 km.  Skal du til hovedstaden er der 103 km og til Roskilde 68 km. Der er busforbindelse mellem Næstved og Skælskør samt skolebus. 

Er du blevet fristet – ring til Ulrich på 5115 0535 og aftal besigtigelse.

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed. 

Facebook
Facebook
Twitter