Ring til os: +45 21 22 10 82

Lystejendom ved Haraldsted Sø med 11 HA jord og skøn beliggenhed 1 time fra KBH

Swipe til siden for at se flere billeder.

Lystejendom ved Haraldsted Sø med 11 HA jord og skøn beliggenhed 1 time fra KBH

En sjælden ejendom er Haraldsted Sandvej 15. Du har naturen helt tæt på i landlige omgivelser og 5 minutter til Vestmotorvejen i Ringsted.

Med et jordtilliggende på ca. 11 ha har du rigeligt areal til et dyrehold hvad enten det er heste, kvæg, får eller andre dyr. Særligt skal fremhæves de rolige omgivelser, og at du kan se en flot nattehimmel over Haraldsted Sø.  

Boligen på i alt 165 kvm er i ét plan (uudnyttet loftrum), har i alt 4 værelser, stort badeværelse med brus og toilet, dejlig stue (mulighed for brændeovn), kontor, landligt køkken med anretterplads samt et super godt multirum. Og så skal du ikke til at rive 3 gamle grisestalde og kostald ned – her er bare et godt udhus på 59 kvm, og i forlængelse af boligen er den gamle grisestald hvor der bl.a. er indrettet fyrrum og her er der ca. 70 kvm. Ejendommens primære opvarmning er træpillefyr med magasin, samt et funktionsdygtigt brændefyr. Der er nyt ståltag fra ca. 2008 og hele ejendommen fremstår således som én pæn helhed. Oprindeligt boligareal var 82 kvm, hvilket også pt. optræder på BBR og sælger er ved at ajourføre og opdatere BBR til de faktiske boligforhold. Der skal påregnes nogen istandsættelse, afhængig af temperament, lyst og behov. 

Og så får du en meget hyggelig gårdsplads som bliver skærmet af det store og flotte kastanjetræ ud mod grusvejen. Haven ligger på bygningernes 3 sider og væk fra vejen, og går ned til en mose som pt. er meget tæt bevokset, og med lidt kærlig pleje kan det blive en særdeles markant og smuk have med udsigt over sø, mose, marker og det kuperede terræn. Nuværende ejer har haft stor hobby med at holde fugle, og alle de små bygninger er voliere (disse kan let fjernes hvis det ønskes). Markerne er dyrkningsmæssigt fordelt på 3 stykker samt én mindre trekant lidt øst herfor. Det er sandvejen som går gennem arealet og denne vej er bl.a. til 14 sommerhuse samt én anden helårsbolig, så det er meget begrænset med trafik.

Der kan på hele arealet drives jagt iflg. jagtloven, og der er gode muligheder for råvildt og fasaner.

Orange tekst er direkte links som du kan trykke på og få mere at vide.

I området nord for Ringsted, er der rigtig mange muligheder for at komme ud i naturen og nyde det herlige landskab. Du har den fantastiske Oplevelsessti, som slynger sig hele 25 km gennem Ringsted Kommune langs marker, skov og søer. Gyrstinge Sø har en pragtfuld gåtur rundt om søen, med bl.a.  et fantastisk fugleliv.  Det er også nord for Ringsted du har de store skove ved Skjoldenæsholdm, Vesterskov, Haraldsted Skov, Vrangeskov og Allindelille Fredsskov. Det er i Vrangeskov du bl.a. finder shelter, bålhytter, mountainbike spor, balancebanen, adgang til Harladsted Sø og meget mere. Går du lige over dæmningen ved Haraldsted Sø finder du søsportshjørnet med bl.a. sportfiskeklub, vinterbadeklub, ro- og kajakklub, fugletårn mv.

 Vil du have mere by, så er Ringsted en oplagt mulighed. Her er mange specialforretninger, Ringstedet og Ringsted Outlet og masser af kulturelle arrangementer i bl.a. Kongrescentret eller som f.eks. Ringsted Festival. Stort lækket sportsanlæg som er ved at blive udbygget med alle muligheder og et dejligt Svømmeland. Et stort flot torv med plads til udfoldelse og café præger midten af byen. 

Gode naboer og mange fællesskaber præger området, som også er et mekka for økologer. Her er flere udsalg af lækre fødevarer hos hos bl.a. Skee Is, Langebjerggård Frugtplantage og Vinimport, Søtofte, som producerer fantastisk mælk, yougurt og æg, Kieselgården dyrker fantastiske grøntsager, og Krogagergård har økologisk kød af mange varianter.

Du bliver også en del af det aktive lokalmiljø i Haraldsted-Allindemagle området, hvor der arrangeres alt fra fester til fastelavn, vaffelløb, teater mv. Den lokale skole med overbygning, børnehave mv. er en sand succes og senest udbygget med en multibanen. Ved siden af skolen er Allindelille Idrætsforening hvor du bl.a. kan gå til mandags-tæsk og gymnastik.

Kontakt Land & Bolig på 5115 0535 for en fremvisning.

Land & Bolig ejendomsmægler er specialister i salg og vurdering af alle typer ejendomme på landet, landbrug store som små, skove og søer, nedlagte landbrug og villaer. Ring for en salgsvurdering på 5115 0535.

TJEK BOLIGLÅN

Facebook
Facebook
Twitter